Email:murthy@oempowerbank.comShenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

O nama
Kontaktiraj nas

Kontakt: Zlatko
Mobitel:+8613802559669
Tel:+86-755-28445185
E-pošta:murthy@oempowerbank.com

Dodati:7 kat, Bantian grupu Business Central, Changfaxi cesta Bantian ulici, Longgang District, Shenzhen, Kina
Poštanski broj:518129
Faks:+86-755-28445185

O nama

Shenzhen Lianguang Communication Technology Co, Ltd je profesionalna proizvodnja električne energije banke, punjive baterije i telefonske opreme.

Osnovana u 2012. godini, naša fabrika pokriva više od 1550 kvadratnih metara, sa oko 82 zaposlenih koji imaju dobre istraživanja za energetske banke, punjive baterije, dizajn za tehnike, kontrolu kvaliteta i proizvodnju. Kao član BSCI-a, imamo naprednu opremu za proizvodnju i savršenu zaštitu kvaliteta. Pored našeg brenda "Smartoools", imamo i više od 5 godina iskustva OEM i ODM. Naša fabrika je sposobna za mesečnu proizvodnju 50.000 komada električne energije i 0,3 miliona komada punjivih AA baterija, mi serviramo više od 780 distributera u Kini i stotine OEM korisničkih klijenata širom svijeta.

Većina naših proizvoda su dizajnirani i razvijeni sami. Naš patentirani proizvod: punjiva baterija koja je AA baterija AA i AAA akumulatori na svijetu, nagrađena je najboljim inovacijskim proizvodima u 2016. godini od strane China Daily tokom HK sajma. Sva naša banka snage prošla je CE FCC Rohs, Reach, GS sertifikat i tako dalje. Uspešno smo ušli na veliko tržište u Velikoj Britaniji, Španiji, Poljskoj, Velikoj Britaniji, UAE i Australiji ...

Mi smo servisno orijentisana organizacija za koju možete očekivati pouzdanu i profesionalnu uslugu. Naše potpuno zadovoljstvo je naš prioritet. Bez obzira da li vam je potreban proizvod od 1kom ili 50000komada, vaše narudžbe će se zadovoljiti sa istom pažnjom na kvalitet i uslugu.

Copyright © Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd sva prava pridržana.
QR Code