Email:murthy@oempowerbank.comShenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Zlatko
Mobitel:+8613802559669
Tel:+86-755-28445185
E-pošta:murthy@oempowerbank.com

Dodati:7 kat, Bantian grupu Business Central, Changfaxi cesta Bantian ulici, Longgang District, Shenzhen, Kina
Poštanski broj:518129
Faks:+86-755-28445185

Power Bank 10000mAh

Rutinsko održavanje
Važna tačka za održavanje mobilne snage je da se elektronika u pokretnom izvoru napajanja pomera. Način da se maksimiziraju performanse mobilnog napajanja je da ga često koristite. Ako ga ne koristite često, molimo Vas da jednom mesečno napunite i ispraznite mobilno napajanje. Ako ne namjeravate koristiti mobilnu energiju duže vrijeme, najbolje je da zadržite stanje skladištenja snage 50%. Čuvanje baterije na praznom punjenju će uzrokovati da baterija ne može izdržati bilo kakvo punjenje zbog dubokog pražnjenja. Obrnuto, ako je baterija potpuno napunjena, baterija će izgubiti dio energije, što je smanjenje trajanja baterije.
Još jedna stvar koju treba napomenuti je da je mobilna snaga često "brzo punjenje", uglavnom se koristi za suočavanje sa hitnim punjenjem, a dugotrajna upotreba može negativno uticati na bateriju mobilnog telefona. Stoga, svako treba da pokuša da izbegne korišćenje previše mobilne snage za napajanje. Međutim, pogodno je naplaćivati digitalne proizvode ili koristiti mobilnu energiju prilikom putovanja ili poslovnog putovanja.
Skladištenje
Iako je sigurnost i stabilnost mobilnog napajanja veća nego kod obične baterije, neće uzrokovati česte eksplozije kao što su obične litijumske baterije, ali je također potrebno obratiti pažnju na skladištenje i sigurnost.
1. Ne stavljajte mobilno napajanje u ekstremnim uvjetima: visoka temperatura, sudar, itd. Su svi važni uzroci eksplozije baterije. Pokušajte da bateriju držite u stabilnom okruženju i dalje od visoke temperature. Ako koristite mobilno napajanje u okolini iznad specificirane ambijentalne temperature, 40 ° C, snaga baterije će se nastaviti smanjivati. To znači da će vreme napajanja vašeg napajanja nastaviti da se smanjuje.
2. Mobilno napajanje treba izbjegavati kontakt s metalnim materijalom i uzrokovati nepotrebno kratko spajanje.
3. Čuvajte na mjestu koje nije lako dostupno djeci.
Lianguang je jedan od Power Bank 10000mAh izvrsnih proizvođača i dobavljača. Zbog svoje masovne proizvodnje, cijena je vrlo povoljna. Pokloni su prilagođeni OEM-u, potpuno promotivni.
Copyright © Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd sva prava pridržana.
QR Code