Email:murthy@oempowerbank.comShenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Zlatko
Mobitel:+8613802559669
Tel:+86-755-28445185
E-pošta:murthy@oempowerbank.com

Dodati:7 kat, Bantian grupu Business Central, Changfaxi cesta Bantian ulici, Longgang District, Shenzhen, Kina
Poštanski broj:518129
Faks:+86-755-28445185

Snaga banke 1500mAh

Blago za punjenje se odnosi na uređaj koji može direktno napuniti mobilni uređaj i ima svoju jedinicu za skladištenje. Trenutno, glavna kategorija višenamjenskog punjenja na tržištu, osnovni USB izlaz je u osnovi konfiguriran da zadovolji uobičajene mobilne uređaje mobilnih telefona, MP3, MP4, PDA, PSP, Bluetooth slušalice, digitalne kamere i druge digitalne proizvode.
Blago za punjenje je zapravo prenosivi izvor napajanja velikog kapaciteta koji se lako prenosi. To je prijenosni uređaj koji integrira upravljanje pohranom, pojačavanjem i punjenjem.
Punjač vlastitog punjenja može direktno puniti mobilni uređaj putem AC napajanja i ima vlastiti uređaj za pohranu, što je ekvivalentno mješavini punjača i pomoćne baterije, što može pojednostaviti uređaj jednog punjača za punjenje u usporedbi s rezervom izvor napajanja. Ima svoj uređaj za skladištenje od punjača, koji može pružiti rezervnu energiju digitalnim proizvodima kada nema direktnog napajanja ili izlaza.
Predostrožnosti
1. Ne podešavajte izlazni napon da bude veći od napona uređaja. U suprotnom, uređaj se može oštetiti. Molimo vas da proverite da li je jasno pre upotrebe.
2. Molimo koristite navedeni punjač;
3. zabraniti kratki spoj, raspadanje i bacanje u vatru;
4. Nije dozvoljeno rastavljati punjač i bateriju da bi se modifikovao;
5. obratite pažnju na vlagu i vodootpornost;
6. Molimo Vas da ovaj proizvod stavite u dobro stanje kada ste u stanju mirovanja, kako biste izbjegli igranje djece kao igračaka.
Lianguang je jedna od Power Bank 1500mAh izvrsnih proizvođača i dobavljača. Zbog svoje masovne proizvodnje, cijena je vrlo povoljna. Pokloni su prilagođeni OEM-u, potpuno promotivni.
Copyright © Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd sva prava pridržana.
QR Code