Email:murthy@oempowerbank.comShenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Zlatko
Mobitel:+8613802559669
Tel:+86-755-28445185
E-pošta:murthy@oempowerbank.com

Dodati:7 kat, Bantian grupu Business Central, Changfaxi cesta Bantian ulici, Longgang District, Shenzhen, Kina
Poštanski broj:518129
Faks:+86-755-28445185

Power Bank 2600mAh

Obično punjenje
Ovo blago za punjenje nema proširene funkcije i može se puniti i prazniti. Većina njihovih oblika je modernija, a koriste fleksibilne ambalažne baterije, koje su profesionalno eksterno prenosivo punjenje. Prijenosno blago za punjenje
Uz USB-A ulaz i Micro-USB izlaz, sam proizvod treba da se napuni preko eksternog punjača ili priključi na USB port računara.
Sklapanje riznice za punjenje u liniji
Samostalni AC utikač može se direktno umetnuti u kućnu utičnicu da bi se sam proizvod napunio. Ugrađuje punjač i funkciju punjenja, te je praktičniji i prenosiviji.
Multifunctional
Pored funkcija punjenja i pražnjenja, one obično integriraju neke druge korisne funkcije, kao što je LED osvjetljenje.
Solarno punjenje
Ovaj tip punjenja je opremljen solarnim panelima, koji se mogu napuniti sunčevom svjetlošću tijekom upotrebe. Praktičnost ovog tipa punjenja nije jako jaka, mora se puniti na mjestima sa sunčevom svjetlošću, a stopa pretvorbe solarne energije je relativno niska, tako da je pogodna samo za pomoćno punjenje.
Profesionalni klip
Ova vrsta punjenja je napravljena za Apple mobilne telefone i može se instalirati direktno na Apple mobilne telefone, ali je pogodna samo za Apple mobilne telefone, a selektivnost korisnika je relativno mala.
Lianguang je jedan od Power Bank 2600mAh izvrsnih proizvođača i dobavljača. Zbog svoje masovne proizvodnje, cijena je vrlo povoljna. Pokloni su prilagođeni OEM-u, potpuno promotivni.
Copyright © Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd sva prava pridržana.
QR Code