Email:murthy@oempowerbank.comShenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Zlatko
Mobitel:+8613802559669
Tel:+86-755-28445185
E-pošta:murthy@oempowerbank.com

Dodati:7 kat, Bantian grupu Business Central, Changfaxi cesta Bantian ulici, Longgang District, Shenzhen, Kina
Poštanski broj:518129
Faks:+86-755-28445185

Moć banke 5000mAh

Koji se kreće Power A prijenosni punjač koji kombinira moć i punjenje funkcija punjenja ili stajanje moć digitalnih uređaja kao što su mobilni telefoni. Općenito, litij baterije (ili baterije kemijska, rjeđi) se koriste kao moć jedinice za pohranu, koji su praktičan i brz za korištenje.
Prednosti mobilne snage su kako slijedi:
1. kad izlaziš, možete napuniti telefon bez priključivanja na napajanje.
2. male veličine, jednostavan za nošenje, može se provesti bez tona.
3. može naplatiti puno elektroničkih proizvoda kad je trebalo, kao što su mobilni telefoni, ručnih računala, digitalnih fotoaparata i tako dalje.
4. pod normalno punjenje okoliš, rezultate testa pokazuju da mobilni napajanje sigurnije nego opće punjač.
Korištenje mobilnih snaga proizvoda naplatiti digitalne proizvode, budite sigurni da obratite pozornost na sljedeća pitanja:
1. izlazni napon mobilne napajanja mora biti u rasponu od 5±0.5V, u suprotnom neće biti u mogućnosti naplatiti neke marke mobilnih telefona;
2. za punjenje iPAD ili Samsung tablet računalo, morate izabrati mobilne snage sa izlazom 5V/2A. Pomoću mobilne snage ispod 2A će uzrokovati problem kratka i koristiti kratko vrijeme nakon punjenja.
3. prijenos zajednički moraju se uskladiti. Princip korištenja mobilnih snaga proizvoda je za punjenje koji se tiče prsta sprava preko USB kabel. Kraj kabela USB sučelje povezano s mobilnih snaga proizvoda, a s druge strane povezano s digitalnih uređaja, tako da je sučelje na drugom kraju mora biti dosljedna s sučelje digitalnog uređaja, inače to može biti terećen. Unutarnji otpor od drugih USB kabel ne smije biti prevelika. Ako normalan standard je premašila, vrijeme punjenja će biti predug ili punjenja neće uspjeti.
4. mogu biti bačen i odvodom mobilnih snaga s grubo korištenje. Grubo korištenje može oštetiti unutarnje ploče i precizni strojeva.
Lianguang je jedna od snaga banke 5000mAh odličan proizvođača i dobavljača. Zbog svoje masovnu proizvodnju, cijena je vrlo povoljna. Darovi su prilagođene OEM, potpuno promotivne.
Copyright © Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd sva prava pridržana.
QR Code