Email:murthy@oempowerbank.comShenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Zlatko
Mobitel:+8613802559669
Tel:+86-755-28445185
E-pošta:murthy@oempowerbank.com

Dodati:7 kat, Bantian grupu Business Central, Changfaxi cesta Bantian ulici, Longgang District, Shenzhen, Kina
Poštanski broj:518129
Faks:+86-755-28445185

Telefonski punjač

Takođe možemo proveriti performanse punjača tokom upotrebe. Normalno je da baterija ima manji porast temperature u kasnijoj fazi punjenja, ali ako je baterija očigledno vruća, to znači da punjač nije uspio otkriti da je baterija zasićena na vrijeme, što uzrokuje preopterećenje, što je nepovoljno za trajanje baterije.
Iako mnogi punjači ne preopterećuju, postoji problem nedovoljnog punjenja, što je direktno uzrokovano kratkim vremenom pražnjenja baterije, odnosno kratkim vremenom čekanja mobilnog telefona. Korisnici koji koriste originalnu nasumičnu novu bateriju mogu da uporede približnu referentnu vrednost koja je navedena u priručniku i da je uporede. Ako postoji jasan jaz između referentne vrijednosti i stvarne upotrebe, postoji razlog za sumnju u problem punjača, i naravno, kvaliteta baterije i upotreba mobilnog telefona nisu isključeni. Ostali faktori kao što je okoliš. Metoda punjenja je najkritičnija. Punjenje litijumske baterije zahteva punjač koji posebno podržava režim punjenja litijumske baterije, koji je obično označen na pakovanju punjača. Mnogi punjači su kompatibilni sa dva načina punjenja. Prilikom kupovine obratite pažnju na to da li se automatski prepoznaje ili ručno podešava prekidačem. Ako je ručno podešena, mora biti ispravno podešena prema vrsti baterije koja se puni. Za nikl-kadmijum / nikl-metal-hidridne baterije, odličan punjač koristi metod punjenja sa padajućim negativnim impulsnim nabojem kako bi se smanjio efekat polarizacije tokom punjenja. Ili obični jeftini punjači koriste konstantno strujno punjenje. Valni oblik punjenja baterije ovisi o osciloskopu za točno promatranje.
Metoda punjenja
Zahtjevi za punjenje litijskih baterija posebno podupiru litijumsku bateriju u obliku punjenja punjača, obično označenu na ambalaži punjača. Mnogi punjači su kompatibilni sa dva tipa punjenja. Pri kupovini obratite pažnju na to da li je ručna identifikacija i dalje ručno podešena prekidačem. Ako je ručno podešeno, potrebno je da ga pravilno podesite u skladu sa tipom punjive baterije. Što se tiče nikl-kadmijum / nikl-metal-hidridnih baterija, odličan punjač koristi metod punjenja sa padajućim negativnim impulsnim nabojem da bi smanjio efekat polarizacije tokom punjenja. Uobičajeni prodajni punjač koristi konstantno strujno punjenje. Valni oblik punjenja baterije ovisi o osciloskopu kako bi se točno istražilo.
Lianguang je jedan od odličnih proizvođača i dobavljača. Zbog svoje masovne proizvodnje, cijena je vrlo povoljna. Pokloni su prilagođeni OEM-u, potpuno promotivni.
Copyright © Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd sva prava pridržana.
QR Code