Email:murthy@oempowerbank.comShenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Zlatko
Mobitel:+8613802559669
Tel:+86-755-28445185
E-pošta:murthy@oempowerbank.com

Dodati:7 kat, Bantian grupu Business Central, Changfaxi cesta Bantian ulici, Longgang District, Shenzhen, Kina
Poštanski broj:518129
Faks:+86-755-28445185

Power Bank darovi

Mobilno napajanje Prenosni punjač koji kombinira funkcije napajanja i punjenja za punjenje ili napajanje u stanju pripravnosti za digitalne uređaje kao što su mobilni telefoni. Uglavnom, litijumske baterije (ili suhe baterije, manje uobičajene) se koriste kao jedinice za skladištenje energije, koje su pogodne i brze za upotrebu. Prednosti mobilne snage su:
1. Kada izađete van, možete napuniti telefon bez uključivanja.
2. male veličine, lako nositi, može se nositi sa zvukom.
3. može naplatiti puno elektroničkih proizvoda na vrijeme, kao što su mobilni telefoni, ručna računala, digitalne kamere i tako dalje.
4. Pod normalnim okruženjem punjenja, rezultati ispitivanja pokazuju da je mobilno napajanje sigurnije od općeg punjača.
Mobilna snaga je sigurnija i pouzdanija od normalnog punjača. Potrebno je kupiti mobilno napajanje. Prednosti mobilne energije nisu samo gore navedene. Predstaviću vam ga. Mobilno napajanje je kao benzinska stanica. Mali je po veličini. Ako želite kupiti mobilnu benzinsku stanicu za svoj mobilni telefon, možete je donijeti. Generalno govoreći, mobilno napajanje je elektronički proizvod koji zaslužujete.
Lianguang je jedan od Power Bank Pokloni odličnih proizvođača i dobavljača. Zbog svoje masovne proizvodnje, cijena je vrlo povoljna. Pokloni su prilagođeni OEM-u, potpuno promotivni.
Copyright © Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd sva prava pridržana.
QR Code