Email:murthy@oempowerbank.comShenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

O nama
Kontaktiraj nas

Kontakt: Zlatko
Mobitel:+8613802559669
Tel:+86-755-28445185
E-pošta:murthy@oempowerbank.com

Dodati:7 kat, Bantian grupu Business Central, Changfaxi cesta Bantian ulici, Longgang District, Shenzhen, Kina
Poštanski broj:518129
Faks:+86-755-28445185

Power Bank promotivni artikle

Promotivna stavka Power bank
Mi smo proizvodnja promotivne jedinice za energetsku banku. Kao profesionalna i pouzdana proizvodnja električne energije u Kini, imamo 1550 m2 fabriku u gradu Dongguan i više od 82 radnika, a naša kompanija donosi napredne tehnologije i proizvodne mašine, izgradili smo naš profesionalni tim za kontrolu kvaliteta promotivnih artikala i imaju sistem kontrole kvaliteta inspekcijskog kvaliteta koji može da obezbedi visokokvalitetnu banku, odličnu uslugu i blagovremenu isporuku. Tražimo priliku da budemo vaš pouzdan dobavljač u Kini.

Promotivna stavka Power bank

- Ekskluzivan dizajn: očigledno je umetničko delo u Španiji, a originalni modul je instrument u Kini
- OEM bez MOQ: u poređenju sa zahtevima MOQ od strane drugih dobavljača, možemo vam prilagoditi vaš dizajn ili logo čak 1 komad.
- Neverovatno: UV-rezolucija visoke rezolucije i mekana završna obrada pružaju neverovatan izgled MC5-u.
- Usaglašeno: MC5 napojna baza pogodna je za sve vrste pametnih telefona i drugih 5V mobilnih uređaja.
- Brzo punjenje: 5V 2A ulaz i izlaz na sve mobilne telefone, 4 indikatora plavog leda pokazuju kapacitet kada pritisnete dugme za napajanje.

1. Izaberi model banke banke koju ste izabrali

2. Obratite se prodaji da biste dobili ponudu i liniju prilagođavanja

3. Potvrdite nacrt umjetničkog rada

4. Potvrdite uzorak pre masovne proizvodnje

Shenzhen Lianguang Communication Technology CO., LTD osnovana je 2012. godine. Mi smo visokotehnološko preduzeće koje uključuje istraživanje i razvoj proizvodnje i prodaju energetske banke, punjive baterije, brzu nabavku 3.0 električne energije, telefonsku opremu itd.

Većina naših proizvoda su dizajnirani i razvijeni sami. Naša patentirana akumulatorska baterija za punjenje je svjetska AA baterija AA i AA punjiva baterija. Oni su dobili nagradu za najinovativniju proizvodnju u 2016. godini od strane China Daily-a tokom HK sajma. Naša cela moć banka je prošla CE FCC Rohs, Reach, GS sertifikaciju i tako dalje. Uspešno smo ušli na veliko tržište u Velikoj Britaniji, Španiji, Poljskoj, HK, UAE i Australiji ... Trenutno, u Kini serviramo više od 780 distributera i stotinu OEM promocionih artikala širom svijeta.

1.Koliko rezervnih dijelova možete pružiti?
O: Mi normalno pružamo dodatne kutije za pakovanje za zamenu, ukoliko dođe do oštećenja na putu.

2.Kako šaljete moje robe i koliko dugo traje za isporuku?
O: Obično isporučujemo teret od strane UPS-a ili preko mora. Ako je mala količina, više volimo da ugovorimo pošiljku putem UPS Express-a, trajaće 3-5 dana. Ako se nalazimo u velikoj mjeri, predlažemo da se brodovi transportuju po mjeri kako bi se uštedela logistička cena, obično će trajati 20 - 40 dana zasnovane na različitim destinacijskim zemljama.

3.Šta vam je potrebno ako želim da odštampam svoj logotip?
O: Prvo, pošaljite nam vaš logotip u visokoj rezoluciji. Mi ćemo napraviti nekoliko nacrta za vašu referenciju da potvrdite položaj i veličinu logotipa. Zatim ćemo proizvesti 1-2 uzorka za dvostruku proveru. Konačno, formalna proizvodnja će početi nakon potvrđivanja uzorka.

4.Kakva je garancija vaših proizvoda?
O: Nudimo garanciju od 12 meseci za sve proizvode. Ukoliko bilo koji poseban zahtev, molimo vas da razgovarate sa nama putem e-pošte.

5.Koji je univerzalno vreme za dostavljanje naloga?
O: Ako naše brendove brendova znamo, možemo isporučiti sina kao 5-10 dana. Ako prilagodite svoj logo, trebali bi pripremiti uzorke i pakete za štampu, vrijeme provjere je obično oko 3 nedelje.

6.Koji je rok plaćanja?
O: Mi prihvatamo T / T i Paypal plaćanje.
7. Da li postoji test pre isporuke
O: Da, svi naši proizvodi će ispitivati dva ciklusa života pre isporuke. QC će ispitivati izgled pre pakovanja.

8.Koji je MOQ
O: Nema potrebe za MOQ ako naručite našu Smartoools brendiranu banku za snabdevanje, pripremamo hiljade zaliha za ponavljanje naloga od naših prethodnih kupaca. Ako želite prilagoditi svoj vlastiti logo ili promotivni materijal za energetsku banku, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-pošte jer drugačiji MOQ zahtjev za prilagođavanje proizvoda ili paketa.

Copyright © Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd sva prava pridržana.
QR Code