Email:murthy@oempowerbank.comShenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Zlatko
Mobitel:+8613802559669
Tel:+86-755-28445185
E-pošta:murthy@oempowerbank.com

Dodati:7 kat, Bantian grupu Business Central, Changfaxi cesta Bantian ulici, Longgang District, Shenzhen, Kina
Poštanski broj:518129
Faks:+86-755-28445185

Power Bank

Mobilna snaga je prenosni punjač koji može nositi pojedinac i može skladištiti električnu energiju. Uglavnom se koristi za punjenje potrošačkih elektronskih proizvoda kao što su bežični telefoni i laptopovi, kao što su ručni mobilni uređaji, posebno kada nema vanjskog napajanja. Njegove glavne komponente uključuju: bateriju koja se koristi za skladištenje električne energije, sklop koji stabilizira izlazni napon, a većina mobilnih napajanja ima punjač koji se koristi kao ugrađena baterija za punjenje.
Princip rada
Princip mobilnog napajanja je jednostavan. Kada se može naći eksterno napajanje, ugrađena baterija je prethodno napunjena, tj. Ulazna snaga se unapred čuva u obliku hemijske energije. Kada je potrebno, baterija obezbeđuje energiju i generiše električnu energiju za pretvaranje napona. Uređaj (DC-DC pretvarač) dostigne željeni napon i izlazi iz izlaznog terminala (obično USB sučelje) za napajanje potrebne opreme za napajanje za punjenje ili druge svrhe.
osnovna komponenta
Mobilna snaga ima tri osnovne funkcije, uključujući skladištenje energije, punjenje i napajanje. Ostale funkcije, kao što su sigurnosna zaštita, otkrivanje statusa baterije i prikaz, dodaju se po potrebi za različite dizajne, upotrebu i jednostavnost rada.
Lianguang je jedan od Power Bank odličnih proizvođača i dobavljača. Zbog svoje masovne proizvodnje, cijena je vrlo povoljna. Pokloni su prilagođeni OEM-u, potpuno promotivni.
Copyright © Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd sva prava pridržana.
QR Code