Email:murthy@oempowerbank.comShenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Zlatko
Mobitel:+8613802559669
Tel:+86-755-28445185
E-pošta:murthy@oempowerbank.com

Dodati:7 kat, Bantian grupu Business Central, Changfaxi cesta Bantian ulici, Longgang District, Shenzhen, Kina
Poštanski broj:518129
Faks:+86-755-28445185

Moć banke kreditnom karticom

Sigurno mobilne snage, prije svega, ovaj brand mobilne snage je polimer baterije. U pogledu sigurnosti, ovaj brand mobilne snage donosi inteligentni izlazni trenutni dizajn, automatske identifikacije USB tehnologija, automatsko podudaranje najbolje punjenje struje, sigurno ne boli telefon i olakšava punjenje korisnika operacija. Inteligentni strujnom dizajnirana unutar mobilne napajanje osigurati prenaponska zaštita, zaštita ugrañenih, preko-charge zaštite, prekomjerno pražnjenje zaštite, kratki spoj, zaštita, pretjerano snaga zaštite i temperature zaštita. Sedam puta sigurnosna zaštita čini svakodnevnu uporabu više miran.
Drugo, stopa pretvorbe mobilne snage je do 90%. Povećanje energije izlaza omjer mobilnih snaga je bio tehnički problem koji muči industriji. Jiubang je povećao vrijednost za 90%. U usporedbi s običnim brand, povećao se za 20%, to jest, ako označenim 10000 mA se uzima kao primjer, može dobiti 2000 mAh više od drugih i to naplatiti više od jednog telefona za mobilni telefon.
Ne samo to, sigurno mobilne napajanje koristi polimer baterija unutra, kvaliteta je relativno lagan, i može biti kompatibilan sa najviše ručni digitalni uređaji kao što su pametne telefone i tablet računala. Prenosivost je relativno dobar i punjenja postaje praktičnije, koja osigurava korisnicima. Potrebno je svakodnevno punjenje.
Danas, za mlađe generacije, izgled je također potrebno faktor da svatko odabere mobilnih snaga opskrbe, osobito prijateljima ljepša, često imaju svoj stil za izgled! I mobilnih snaga je stavka nosimo sa sobom, izgled je čak i važnije. Odabiru i stilski, lijepo dizajniran mobilni izvor struje možete privući pozornost drugih i dati svoj dojam.
Dizajn sigurne mobilne napajanje je vrlo moderan, mlad i dinamičan, ne samo u različitim bojama, nego i zato što većina napajanja su lagani i laki za nošenje.
U Liang je jedna kreditna kartica Power Bank odličan proizvođača i dobavljača. Zbog svoje masovnu proizvodnju, cijena je vrlo povoljna. Darovi su prilagođene OEM, potpuno promotivne.
Copyright © Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd sva prava pridržana.
QR Code