Email:murthy@oempowerbank.comShenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Zlatko
Mobitel:+8613802559669
Tel:+86-755-28445185
E-pošta:murthy@oempowerbank.com

Dodati:7 kat, Bantian grupu Business Central, Changfaxi cesta Bantian ulici, Longgang District, Shenzhen, Kina
Poštanski broj:518129
Faks:+86-755-28445185

Slatka banka moći

Kako odabrati blago za punjenje?
1. Stopa konverzije: Ovo se odnosi na kapacitet jezgra baterije. Kapacitet jezgre akumulatora je velik, stopa konverzije na pločici je niska, a kapacitet jezgre akumulatora je mali, stopa pretvorbe strujne ploče je visoka, a broj puta punjenja je visok. Opšta stopa konverzije je oko 85%. Ako je stopa transfera iznad 90%, lažno se prijavljuje.
2. kompatibilnost: Preporučuje se da odaberete punjenje za blago s visokom kompatibilnošću, a potrebno je odabrati podatkovni kabel s vlastitim, izbjegavajući zaboraviti donijeti podatkovni kabel.
3. način punjenja: pulsni način punjenja ima prednosti velike struje punjenja, niske temperature, dugog trajanja baterije, itd., Da vidi da li postoji zaštita od punjenja, tako da je sigurnije koristiti.
4. Težina: Kapacitet i težina blaga za punjenje su direktno proporcionalni većem kapacitetu baterije. Ako punite samo jednom dnevno, preporučuje se da odaberete 3000-5000 mAh blaga za punjenje.
Odlaganje istrošenih baterija
Za mobilnu energiju koja se više ne može koristiti, obratite se proizvođaču radi popravke ili odložite iskorištenu mobilnu snagu u skladu sa lokalnim zakonima o zaštiti okoliša i relevantnim zakonima.
Podsjetite sve da obratite pažnju: Nemojte sami rastavljati oštećeno napajanje. Ako se tečnost akumulatora zalijepi na kožu, odmah isperite vodom i obratite se svom lekaru. Lako je pokušati napraviti mobilno napajanje, što je vrlo lako izazvati nesreću. Nije jeftino da ošteti vaše zdravlje. Trebali biste kupiti običan mobilni telefon od redovnog proizvođača.
Tražite fabriku koja može prilagoditi mini poklone u rasutom stanju, Lianguang kao dobavljač Cute Power Bank je cilj koji tražite. Čak štaviše, cijena je čak i jeftinija, stvarno je ne možete propustiti.
Copyright © Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd sva prava pridržana.
QR Code