Email:murthy@oempowerbank.comShenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Zlatko
Mobitel:+8613802559669
Tel:+86-755-28445185
E-pošta:murthy@oempowerbank.com

Dodati:7 kat, Bantian grupu Business Central, Changfaxi cesta Bantian ulici, Longgang District, Shenzhen, Kina
Poštanski broj:518129
Faks:+86-755-28445185

OEM Power Bank

Podijeljena je obični litij baterija jezgre i visoko kvalitetni litij polimer baterija jezgra od baterija jezgre. Napredne litij polimer baterija jezgra ima karakteristike visoke energije, Ultra tanak i lagan, ali njezina cijena je visoka. Prednost obične Litijske baterije je vrijeme razvoja je relativno dug, a cijena je relativno mala. Nedostatak je da ga je prostran i težak, ima kratak vijek trajanja i lako eksplodirati skupa. Zbog toga se preporučuje da biste odabrali napredne litij-polimer baterije.
Od metoda punjenja, to je podijeljena na linearni i impulsno punjenje blago. Linearni punjenja blago koristi punjenja upravljanje čip smanjiti napon, izravno snižava napon do tlaka koji zahtijeva bateriju te izvodi trenutna ograničenja, koja ima karakteristike kratko vrijeme i visoku stopu uspjeha. Međutim, takve linije lako polarizirane i veće struje, veće polarizacije područje, i niži kapacitet i baterije postaje uncapable za dugo vremena. Impulsno punjenje blago koristi CMOS električnih sklopki za kontrolu prebacivanje vremena i frekvencije za dolar i stalnim trenutni punjenje. Ali linija tehnologija je dosta složeno, obično postoje četiri faze procesa, preporučuje se korištenje impulsa punjenja blago.
Od funkcionalne klasifikacije, postoje dvije vrste običnih i inteligentan, obični punjenja blago može naplatiti i iscjedak popravio izlazna struja, funkcija je relativno jednostavan. Pametno punjenje blago točno prikazivati moć, može automatski prilagoditi snagu ovisno o uređaju i možete pridržavati kvalitet punjenja blago, dolaskom inteligentni ere, punjenje blago mora biti inteligentan.
Jeste li u potrazi za tvornice koje možete prilagoditi mini poklone u rinfuzi, Lianguang kao i dobavljača OEM moć banke je cilj koji tražite. Šta više, cijena je čak i jeftinije, stvarno ne možete promašiti.
Copyright © Shenzhen Lianguang komunikacijske tehnologije co, Ltd sva prava pridržana.
QR Code